SkissB
Grafiskt material
Klistermärken och Tygmärken

Som en del i marknadsföringen av Mästarbrevet erbjuds alla Mästare som finns i Mästarregistret pins, klister- och tygmärken gratis. Beställ dina märken här.
Är du ännu inte medlem i Mästarregistret, anmäl dig här;  www.mastarregistret.se  (direktlänk till anmälan) Vill du veta mer om registret, kontakta oss på info@hantverksrad.se.

Tappat bort ditt Gesäll- eller Mästarbrev?

På förfrågan kan vi skicka dig ett nytryck av ditt Gesäll- eller Mästarbrev. Beställ ett nytryck här.

Logotyper

Här nedan finns logotyper i JPG-format och PDF-format att ladda ner. Högerklicka på bilden och spara på din dator för JPG-format. Klicka på länken under för PDF-format. I användarmanualen kan du hitta information om hur de olika logotyperna får användas.

Logotyper-staende

Logotyp i PDF-format

Logotyper-liggande

Logotyp i PDF-format

Logotyper-svart-vit-staende

Logotyp i PDF-fromat

Logotyper-svart-vit-liggande

Logotyp i PDF-format

Logotyper-negativ-staende

Logotyp i PDF-format

Logotyper-negativ-liggande

Logotyp i PDF-format

Kontakta oss om du behöver logotyperna för tryck så skickar vi logotypen i det format tryckeriet efterfrågar.

Logotype för Gesäller

Här nedan finns även Gesäll-logotypen i JPG-format och PDF-format att ladda ner. Högerklicka på bilden och spara på din dator för JPG-format. Klicka på länken under för PDF-format. Använd logotypen så samma sätt och riktlinjer som Mästarlogotypen och dess användarmanual.


Logotyp i PDF-format

Folder om Gesäll- och Mästarbrev – “Vi är Mästare i vårt hantverk!”

Vi har också tagit fram en liten folder med information om Gesäll- & Mästarbrev. Du kan infoga din egen logotype i foldern för att sedan trycka eller skriva ut dessa själv. Du kan också skriva ut dem som de är och stämpla din logotyp och kontaktuppgifter i till exempel. Använd dem som  visitkort, tidkort, omslag till kundkvitto, faktura eller offert.

Foldern finns här att ladda ner och skriva ut i en färgskrivare som har dubbelsidig utskrift eller i ett tryckeri. Vi rekommenderar att du använder papperet ”Scandia 2000” i färgen Ivory och tjockleken 130g.

Folder A4 PDF

Om du väljer att trycka den i ett tryckeri istället kan vi skicka originalfilen i andra format om det efterfrågas.